Vad ska du göra nu då?

Det är nog den vanligaste frågan jag får just nu och helt omöjlig att svara på tänker jag. ”Vad ska du göra nu då ” är liksom en nyfiken fråga eftersom jag har sålt refo till Anna Björkman. Så nu är hon boss både för Studio Skata och refo. Superkul tycker både hon och jag! För mig är det också väldigt spännande att följa hennes resa att utveckla vidare.

Det här kommer jag nog alltid att hålla på med

Hållbarhet, utbildning och förändring är mina områden så det kommer jag nog alltid att hålla på med. I olika former, med spännande personer och med målet att lära både mig själv nya saker och dela med mig av det.

Just nu är jag i skogen och kollar lite. Hela coronaperioden har jag varit mycket utomhus. Haft möten, fikat eller bara glott på det gröna. Tänk vilken vila det är att hänga med blicken över skogen och det som finns där. Allt är vacker och i ständig förändring. Men ändå harmoniskt tänker jag. Det finns en stor potential som vi skulle kunna använda på nya s

 

ätt. För att bli lugnare, snabbare i möten mellan olika personer, hitta innovationskraften och de bra idéerna.  Så vad kan vi göra av skogen, träna och det som finns där medans virket växer fundera jag på. Hur ser framtiden ut för skogen och för oss? Du hittar mig och några till på instagram med kontot FramtidSkogen.

Först mormor

Men vad ska du göra nu då kan också innebära liksom en förväntan på att jag ska hitta på något. Och det kanske jag gör, men först tänker jag vara mormor ett tag. För den tiden går så fort med de små människorna och om jag har tur får jag vara med ett bra tag till.

Men det vet en ju inte? Så lika bra att passa på tänker jag.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *