– Men varför har du ens två bloggar då? sa en god vän till mig när jag återigen beklagade mig över att jag inte hade hunnit skriva nått på denna blogg.

Ja, varför har jag det egentligen? Jag skriver på refos blogg men egentligen tänkte jag att vi skulle ha gästbloggare och att flera bland refoianerna skulle vilja skriva, och att jag ibland tyckte och tänkte saker som jag inte passar där?

Inte vet jag, men jag gillar att skriva och jag ser mig liksom sittandes vid köksbordet med en kopp kaffe och så skriver jag kloka saker på bloggen. Men om jag verkligen ville ha det så, så hade jag väl redan löst det tänker jag nu. Sen hittar jag kaffekoppen i micron samtidigt som jag svara i telefon och plockar ur diskmaskinen.

Så varför har jag två bloggar då, det ska jag fundera på medan jag gör lite nytt kaffe.