Tjockast pannben vinner

Igår var jag på utflykt i skärgården. Det var en sån typisk svensk sommardag med tjocka vita moln på en klarblå himmel, blåst, vågskvalp och över alla glassätare lyste solen. Redan när vi väntade på båten så kändes det som vi var ett gäng ungar på utflykt, bara matsäcken saknades….

Jag var inbjuden av Klöverdam för att vara med på prisutdelningen av deras andra pris i Vaxholm. Refo fick ju också ett pris och nu hade jag lovat att berätta lite om projektet och hur vi tänker.

Jag tänkte också passa på att berätta om varför vi säljer andelar av sommarjobb.

Liselotte VaxholmDet andra priset gick till Anna Kälvebrand från Osteriet på Rindö. En Åretrunt-företagare i skärgården. Hon bjöd oss till Rindö på provsmakning och jag kommer att åka tillbaka för att prata med henne och köpa ost. Vi åt blåmögelosten idag efter middagen och den tog slut jättefort:) Vi har redan pratat om att refo skulle kunna göra hennes förkläden, och att vi skulle kunna ha en insamlingsplats hos henne. För henne innebär det att fler kommer till butiken eftersom de kan bli av med saker de inte använder. Win-win.

Samma sak med Liza Eriksson från ecoresan. Vi hittade snabbt olika sätt som vi skulle kunna samarbeta kring. Refo kan göra två båtdynor till henne för att visa på att remake kan vara så många olika saker, och vi kan ha insamlingsplats på den pendlingsbåt som hon hoppas att tillståndet kommer till snart. Det gör att vi får en insamlingsplats som finns där varje dag för dem som åker och det ger ett mervärde till passagerarna. Win-Win.

Det jag ser när jag tittar på oss alla tre är att vi har tjocka pannben, vi skulle aldrig ha kommit så här långt med våra idéer annars. Vi vill verkligen göra världen lite bättre genom att hitta praktiska lösningar på vardagsproblem OCH det ska samtidigt vara snyggt, gott och roligt! Heja oss med pannben!